Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

Η μεταληψη (μεταλαβια),η εξομολογηση,η νηστεια και ο εκκλησιασμος καιει τους δαιμονες ποιο πολυ απ’ολα τα πετρελαια της Αραβιας συμφωνα με τα ιδια τα λεγομενα τους στους εξορκισμους.Ετσι αποφευγονται οι αμαρτιες,τα εγκληματα και γενικα η οποιαδηποτε ακολασια,με τον εντιμο βιο,την αποφυγη καταχρησεων,τον εκκλησιασμο,την μεταληψη,την εξομολογηση,και την νηστεια.Ετσι αποφευγονται ολοι οι πειρασμοι  

2 σχόλια:

  1. ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ: ΟΤΑΝ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΨΥΧΗ ΝΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ,ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΙΕΡΕΑ,{καλό είναι να μην αλλάζει πνευματικούς,να έχει έναν σταθερό,άν χρειαστεί και μόνο για προσωπικού της λόγους ν'αλλάξει πνευματικό},ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΤΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΡΤΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΞΕΧΑΣΕΙ.ΚΙ ΑΝ ΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΞΕΧΑΣΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΕΡΕΑ ΝΑ ΤΗΣ ΤΙΣ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΙΣ ΘΥΜΑΤΑΙ ΟΛΕΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟΒΑΛΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΝΑ ΕΜΒΡΥΟ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΕΙ Η ΙΔΙΑ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΚΤΡΩΣΗΣ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΕΥΧΗ ΣΥΓΧΩΡΗΤΙΚΗ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΙΕΡΕΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΟΝΕΥΣΕ ΑΥΤΗ ΤΟ ΕΜΒΡΥΟ ΤΗΣ ΚΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΤΥΧΗΜΑ.
    ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΨΥΧΗ ΕΞΟΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΤΗΣ,ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΦΙΔΙΑ ΑΟΡΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ...ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΜΑΡΤΙΑ ΤΗΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΞΑΝΑΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΡΜΙ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ...!!!
    ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΩ ΟΤΙ: ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΦΩΤΕΙΝΟΥ ΘΕΟΥ,ΔΙΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ,ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ,ΚΙ ΑΝ ΕΝΑΣ ΙΕΡΕΑΣ ΔΕΝ ΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΩΣ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΟΣ ΣΩΛΗΝΑΣ.ΟΜΩΣ Ο ΘΕΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΟ ΣΩΛΗΝΑ.ΚΙ ΑΝ ΤΥΧΕΙ ΚΙ ΕΝΑΣ ΙΕΡΕΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΕΝΑΝ ΦΟΝΟ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΚΟΥΒΑΛΑ ΕΝΑ ΠΤΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΤΟΥ,ΟΜΩΣ,ΟΤΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ , ΑΥΤΟΣ Ο ΙΕΡΕΑΣ ΠΟΥ ΕΦΟΝΕΥΣΕ ,ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΟΥ ΦΟΝΟΥ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΤΟΥ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαίρομαι που διάβασα αυτή την ανάρτηση Αμαζόνα γιατί νόμιζα ότι είμαι ο μόνος που πιστεύει στα αόρατα φίδια.

    Όσο για την αποβολή του εμβρύου ακόμα και αν δεν είναι εσκεμμένο και πάλι η γυναίκα φταίει. Προφανέστατα έχει κάνει πολλές αμαρτίες και έχει πολλά φίδια μέσα της τα οποία σκοτώνουν το παιδί. Επίσης όταν το παιδί πεθαίνει από αυτά τα αόρατα φίδια το βάρος του το κουβαλάει η μάνα. Όμως επειδή τα μωρά δεν έχουν μεγάλο βάρος γι'αυτό και δεν το αντιλαμβάνεται εύκολα στη ζωή της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή